Robert Nilsen, VD Innovera Mera ABTack vare dig Fredrik så blir det en kursstart trots allt. Du har gjort ett mycket bra jobb och på så kort tid också, vi hade ju bara två månader på oss!

Denna trevliga feedback fick jag idag från utbildningschef Robert Nilsen på Sveriges Uppfinnarskola Ideum (Innovera Mera AB) som jag har hanterat Google Adwords åt under sommaren. Robert ringde upp mig och var mycket uppgiven i juni. Han fick inte in anmälningar till årets utbildning och han kunde inte förstå varför? Han hade ju spenderat en hel del pengar på marknadsföring men det hände ändå ingenting…

Annonsering På Nätet, Den Viktigaste Strategin!

Jag kunde konstatera att han saknade den viktigaste av alla strategier, att annonsera på nätet. Så jag erbjöd honom att på kort tid försöka rädda årets kursstart. Gensvaret har varit strålande och Robert har äntligen fått betalt för sina marknadsföringspengar. Detta kan han tacka först och främst Google för givetvis men också det faktum att jag vet något litet om detta med sökmotorer i allmänhet och Google i synnerhet…

Ta gärna själv kontakt med Robert om du vill höra honom berätta, jag har frågat om det är okej. Du hittar hans telefonnummer längst ner på www.uppfinnarskolan.se som är den landningssida som vi byggde åt honom som en viktig del i den här satsningen. Just i detta sammanhang har en sådan sida flera fördelar gentemot den traditionell hemsidan.

 

Om du vill att jag berättar mer om att annonsera på nätet eller “online” så får du gärna ringa på 0736 – 54 03 88. Alternativt så lämnar du dina uppgifter i formuläret nedan så ringer jag upp och bjussar på ett lite längre samtal om Internetmarknadsföring. Givetvis kan du då också få fler referenser från glada kunder vars Google Adwords-konton jag har skött under flera år.


Call Now Button