Top-4-Content-Networks

Fredrik Persson, VD Biscuit AB

Hej, jag heter Fredrik Persson och det är jag som ansvarar för din annonsering på nätet så som exempelvis en Google Annons som också kallas för Sponsrade Länkar eller PPC-Annonsering (Pay Per Click). Jag har 20 års erfarenhet av nya medier och behärskar fullt ut så kallad sökmotormarknadsföring (SEM) som är det egentliga samlingsnamnet för att annonsera i olika innehållsnätverk, sociala medier och i anslutning till en sökmotor som Google eller Microsofts konkurrent Bing. Med mig vid rodret kan du förvänta dig ett mycket bra utfall av din annonsering. Jag styr detta rätt för dig med utgångspunkt i dina behov och dina resurser och om du vill så kan jag också engagera mig i andra delar av din marknadsföring som din VIP Mediekoordinator och ta ett helhetsgrepp. Du hittar mer information om detta erbjudande längst ner.

Exempel, Google Annons

Ett Google Adwords konto skapas åt dig samt (viktigt) ett Google Analytics konto. Genom att koppla ihop dessa och installera spårningskod och omvandlingskod på din hemsida så kan vi följa utfallet av din annonsering på bästa sätt. Statistiken ger oss möjlighet att justera och förbättra dina annonser (och landningssidor) över tid. Vilket på sikt ger dig ett bättre utfall för mindre pengar.

Klickbudget

Utöver den administrativa kostnaden till mig för att jag sätter upp och hanterar ditt konto samt skapar annonser, tar fram sökord och analyserar utfall, så betalar du separat för varje klick på din annons direkt till Google. Det är så Google annonsering ska gå till. En helt unik klickbudget skapas alltså baserat på din unika situation. Du kan justera denna klickbudget upp och ner vid behov så många gånger som du vill. Kanske vill du lägga mer pengar runt högtider och dra ner på annonseringskostnaden under lågsäsong? Alternativen är många och med oss har du full kontroll och full insyn i allt.

Du Ska Äga Din Google Annons

Alla konton som sätts upp åt dig är Dina, Nu och  för all Framtid. Du har full kontroll över dem och kan exempelvis när som helst välja att låta någon annan handha dem åt dig. Detta är väldigt viktigt! Många leverantörer låser fast sina kunder i avtal med så kallad “fast klickbudget” och liknande bedrägliga arrangemang. Dessa kunder har heller inte full access till sitt konto vilket innebär att statistiken inte är fullt verifierbar. Hela arrangemanget går egentligen ut på att förbruka kundens klickbudget inom 3-6 månader för att därigenom kunna sälja in flera klick. Den som sköter om din annonsering på detta sätt har alltså helt fel incitament. På den här bloggen kan du ta del av många exempel på hur det kan gå till enligt flera missnöjda kunder till en större leverantör. Som ett svar på den kunskapslucka som finns och som gör mindre och medelstora företag väldigt utsatta skapades tjänstekonceptet VIP Mediekund som du kan läsa mer om här.

Obegränsat Antal & Tillgänglighet

När du anlitar Biscuit AB för att hantera din Google annons (eller annan annonsering på nätet) så har du alltid fritt antal sökord och fritt antal annonser. Dessa skapas också efter konstens alla regler vad gäller rubrik, copy, sökordsfraser, landningssidor osv. Du kan pausa dina kampanjer och justera dem precis som du önskar och så ofta som du vill. Du har alltid tillgång till mig, din redaktör och administratör, med mycket kort varsel. Det går fort när du vill ändra, pausa eller komplettera och du betalar aldrig någonting extra för det. Det är helt enkelt snabbt, flexibelt och billigt.

Ta 100% Kontroll Över Din Google Annons

Som kund hos Biscuit AB är allt som det alltid borde vara för dig som annonserar på nätet genom tredje part. Du har kontrollen och vi döljer ingenting. Hos oss har du tillgång till 100% verifierbar statistik så att du kan vara 100% trygg med att dina pengar spenderas på rätt sätt och på det som det är sagt att de ska spenderas på. Vi arbetar inte för att ge dig många klick (bränna din klickbudget) utan gör istället allt vi kan för att skapa högkvalitativa klick (som genererar affärer). Vi har alltså rätt incitament!

Nedan ser du en bild på hur det ska se ut. Kontot ägs av kunden och Fredrik Persson är inbjuden som administratör.

Adwordskonto

 

  • Läs mer om vad en av alla våra kunder tycker om att annonsera på Google med oss här.
  • Läs mer om varför Google INTE är sökmedia eller vägledande media här.
  • Läs mer om vår tjänst VIP Mediekund som är särskilt framtagen för mindre och medelstora företag här.


Call Now Button